2021 Özel Yetenek Sınavı Başvuru Listesi

2021 Özel Yetenek Sınavı Başvuru Listeleri

\n\n

1.Gün (18/08/2021) Sınava Girecek Aday Listesi için TIKLAYINIZ.

\n\n

2.Gün (19/08/2021) Sınava Girecek Aday Listesi için TIKLAYINIZ.

\n\n

 

\n\n

 

\n\n

Şırnak Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavına Girecek Adayların Dikkatine

\n\n

 

\n\n

1- Adayların, sınav saatini beklerken ve sınava alınırken sosyal mesafe kurallarına uygun hareket etmeleri gerekmektedir.

\n\n

2. Adayların Sınava gelirken yanlarında kendi adlarında geçerli bir HES kodu ile gelmeleri gerekmektedir. HES kodu olmayan adaylar sınava alınmayacaklardır.

\n\n

3- Adayların, sınav günü yetenek sınavının yapılacağı spor salonuna sınava girecek olan adaylar randevu saatine göre çağrılacak olup, aday görevliler hariç salona kimse alınmayacaktır.

\n\n

4- Sınav salonundaki soyunma odaları KULLANILMAYACAKTIR. Adayların spor kıyafetlerini giyinmiş halde gelmesi gerekmektedir.

\n\n

5- Adaylar sınava gelirken yanlarında dezenfektan, siperlik, maske ve eldiven bulundurabileceklerdir.

\n\n

6- Adaylar sınav salonuna maskeli olarak alınacaktır. Sınav başlayana kadar maskelerini takmaları gerekmektedir.

\n\n

7- Adaylar, kimlik kontrolü, belge teslimi, ve göğüs numarası alanında sosyal mesafe kurallarına ve görevlilerin her türlü uyarılarına uymaları gerekmektedir.

\n\n

8- Sınav gününde adaylar; elektronik başvuru sırasında aldıkları başvuru formunu imzalayıp, TC kimlik kartı/geçerli pasaport ve sağlık kuruluşlarından aldıkları sağlık raporlarını (aslı) yanlarında getirmek zorundadır. Bu belgelerden herhangi birinin eksik olması durumunda aday sınava alınmayacaktır ve sınava girme hakkını kaybedecektir.

16.08.2021 |  Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu