2024 Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) Kayıt İşlemleri

2024 Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 15-21 Ekim 2024  (Cumartesi-Pazar hariç) tarihlerinde mesai saatleri içinde Şırnak Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrenci İşleri Biriminde yapılacaktır. Adaylar bizzat gelerek veya noter vekâleti ile kayıt yaptırabilirler.

Kayıt için getirilmesi gereken belgeler;

·      Şırnak Üniversitesi Ön kayıt Başvuru Formu (Kayıt esnasında öğrenci işleri biriminde yapılacaktır) .
·      ÖZYES Sınav Sonuç Belgesi (Karekodlu).

·      Lise Diploması aslı veya e-devlet çıktısı (Diplomanın aslı gerekli kontroller yapıldıktan sonra iade edilecektir.)

NOT 1: Bir öğrenci aynı anda aynı düzeyde iki örgün eğitim programına kayıtlı olamayacağından dolayı başka bir lisans örgün programında kayıtlı öğrencilerin bu programlardan kayıtlarının silinmiş olması gerekir. (Aynı anda iki yükseköğretim kurumunda eğitim YÖK yazısı)

NOT 2:  Kayıt yapacak öğrencilerden muafiyet başvurusu yapmak isteyen öğrenciler için yapılmış duyuru için tıklayınız.

İletişim:
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü

Telefon : 0486 216 40 08     Dahili: 1381-1383
Mail       : besyo@sirnak.edu.tr
Adres   : Mehmet Emin Acar Kampüsü / Yeni Mahalle / İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Giriş Katı / Merkez-ŞIRNAK

14.10.2024 |  Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu