DERS KAYITLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU (UOS KODLU DERSLER DAHİL)

1. 1.Sınıflar Ders Kayıtları ile ilgili herhangi bir işlem yapmayacaktır. Danışmanlar tarafından ders kayıtları yapılacaktır. Öğrenci Bilgi Sistemine https://obs.sirnak.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden öğrenci numaralarını şifre alarakta TC numarasının ilk 5 hanesini gireceklerdir.

2.   2. Sınıfların seçmeli ders seçerken seçmeleri gereken dersler aşağıdadır.

• MB Seçmeli     :   Eğitimde Drama

• GK Seçmeli      :   Beslenme ve Sağlık

•  AE Seçmeli     :    Beden Eğitimi ve Spor Tarihi

33. Sınıfların seçmeli ders seçerken seçmeleri gereken dersler aşağıdadır.

• MB Seçmeli     :   Karşılaştırmalı Eğitim
  • GK Seçmeli      :   Kariyer Planlama ve Geliştirme
  •  AE Seçmeli     :   Geleneksel Türk Sporları

4 4. Sınıfların seçmeli ders seçerken seçmeleri gereken dersler aşağıdadır.

• MB Seçmeli    :  Eğitimde Proje Hazırlama
  • AE Seçmeli     :  Savunma Sporları

5.  Ders kayıtları esnasında 2. ve 3. sınıfların UOS kodlu derslerden seçim yaparken aşağıdaki listede bulunan seçmeli derslerden 1(Bir) adet seçmeleri gerekmektedir. Ayrıca daha önceki dönemlerde alınmış olan derslerin seçilmemesi gerekmektedir.

Ders Kodu          Ders Adı

UOS101                FELSEFEYE GİRİŞ