YAZ OKULU DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi için yaz okulu başvurularınızı yapmadan önce, Şırnak Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nde belirtilmiş “Başka üniversitelerden yaz yarıyılında ders almak” ile ilgili aşağıda maddeler halinde verilen hususlara dikkat ediniz:

• “Öğrenci ders aldığı son dönemden veya önceki dönemlerden, devamlı/devamsız tekrara kaldığı veya daha önce alamadığı için ilk kez alacağı derslerden en fazla üç dersi yaz okulunda alabilir.”

• “Mezun olabilmesi için daha önce almamış sadece bir dersi kalan veya devamsızlıktan sadece bir dersten kalan öğrenciler de yaz yarıyılında başka üniversitelerden ders alabilir.”

• “…ders almak isteyen öğrenci ilk önce kendi birimlerine dilekçeyle başvurur. Öğrenci dilekçede hangi dersi hangi üniversitenin hangi ilgili biriminden almak istediğini ve ders kredilerini belirtir.

2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi için yaz okulu başvurularınızı Bölüm Başkanlıklarınıza iletebilirsiniz.

Başvurularınızı besyo@sirnak.edu.tr adresine yapabilirsiniz.

Başvuru Başlangıç Tarihi:

01.07.2021

Başvuru Bitiş Tarihi:

13.07.2021

Başvuru sırasında aşağıdaki linkte verilen formda belirtilen bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Formun ekinde yaz okulunda alınacak derslere ait ilgili üniversite birimi, alınacak ders kredilerinin ve onaylı ders içeriklerinin sunulması gerekmektedir.

Yaz okulunda başarılar diliyoruz.

Sağlıklı kalın.

İyi çalışmalar dileriz.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü

İlgili Dilekçe için tıklayınız.

8.07.2021 |  Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu