Özel Yetenek Sınavımız Yapıldı

Yüksekokulumuz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Özel Yetenek Sınavı, Covid-19 önlemleri çerçevesinde sosyal mesafe, hijyen kuralları ve maske kullanımı gözetilerek 01-02 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi.Sınavımız esnasında, adaylar, ateş ölçümleri yapıldıktan sonra hijyen kuralları gözetilerek sınava alındı. Adayların HES Kodu  ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek evrak kontrolleri yapıldı. Adaylar beşerli gruplar halinde sınava alındılar. Tüm adaylara 2 hak verildi. Her adayın sınavından sonra parkurda kullanılan malzemeler (top, minder) temizlenip dezenfekte edildi.

\n\n

Üniversitemiz Genel Sekreteri ve Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Baz,  alınan Covid-19 tedbirlerini yerinde inceleyerek sınava katılacak öğrencilerle bir süre sohbet etti. Doç. Dr. Baz, ayrıca özel yetenek sınavına katılacak öğrencilere, ailelerine ve sınavda görev yapan tüm personele başarılar diledi.  

\n\n

Sınava katılan 132 öğrenci Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu’nda kurulan koordinasyon parkurunda başarılı olabilmek için yarıştı.  Sınavda başarılı olan 40 öğrenci, aldıkları puan sıralamalarına göre Üniversitemiz  Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’ ne yerleşmeye hak kazanacak.

\n\n

               

3.09.2020 |  Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu